neděle 27. dubna 2014





Sobotní odpoledne...

bylo nádherné. Strávili jsme ho venku. A natírali...Vojtík chce vymalovat pokojíčekak , ale pořád není dostatek času :-(((   Tak alespoň malá útěcha      v podobě natřených plechovek ( barvu si vybíral sám ). A protože nejlepší je , když si to udělá sám, neměla jsem problém pomocníka sehnat. Nápad     s figurkou na víčku sklenice jsem viděla na nějakém zahraničním blogu. Moc se mi líbil.  Večer tedy proběhlo  lepení a je hotovo. Zatím. Dnes odpoledne budeme tapetovat u Honzíka. Ukázka snad dnes večer...Doufám.

























 Mějte krásný den









                                                                                     

pondělí 21. dubna 2014







 Velikonce

Bohužel už skoro za námi, tak pár střípků od nás. Velikonoce trávíme většinou na chatě, tentokrát bez foťáku - zapoměla jsem ho doma, bohužel. Fotila jsem ještě před odjezdem doma a chtěla je ještě doplnit...Snad příští rok.




 zkusila jsem i trochu růžové...
















 Krásný, pohodový pondělní večer
 




                                                                             

čtvrtek 17. dubna 2014


       

Žrout času...


místo kde trávím spousty času a nejenom já - znáte to - PRÁCE. U mě náš penzion, manželův...Pár foteček pro vás...












  

 






pondělí 14. dubna 2014

Nástěnka...

 O víkendu jsme s Vojtou natírali jeho starou nástěnku. Nutně potřeboval místo pro vystavení svých medailí...A protože jsme měli - nebo spíš já měla - v úmyslu umýstit mu tam také symbol jejich klubu, byla nejlepší volbou podkladu bílá. Barevný kohoutek se pěkně vyjímá. Díky tomu, že mi stávkuje telefon a nechce spolupracovat s PC, nemohu použít fotky pořízené přes víkend mobilem. Měli jsme natírací dny. si taky udělala radost ( v podobě tašky ). Ale to až se mi technika umoudří. No a vzhledem k blížícím se velikonočním svátkům, nechybí na fotkách zajíček - zapůjčený z jídelny - a ovečky.  




 Mějte krásné dny.

                                                               

úterý 8. dubna 2014

Obdarována...


Vojtíškem. Tohle mě vždy dostane. Takže jsem téměř beze slov. 





vždy s úsměvem


                             

neděle 6. dubna 2014

Víkendově...

Tak jsem s Vojtíškem vyrazila na kolečkové brusle ( když už je tak pěkně ) . Po dvou letech !!! Nejdřív jsem myslela, že je raději sundám , ale pak přeci jen...Vojtovo nadšení bylo silnější. Minulý rok jsem za ním jen běhala a případně chytala, jen aby se mu něco nestalo. Letos bych tu samou péči potřebovala JÁ SAMA. Každopádně nevzdávám a příští týden jedu , jedeme zase :-)))












                                                     vždy s úsměvem


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails