neděle 30. listopadu 2014




adventní kalendář...

Nejrychlejší cesta - zajít do nejbližšího marketu a vybrat z té nekonečné nabídky úžasných Hellou Kitťáckých nebo Spidermanovských či Monstertrakovských kalendářů. Jsou plněné určitě tou nejlepší a nejkvalitnější čokoládou - vždyť je to pro děti, ne. A ta cena... Někde dokonce v akci za 9,90 Kč. No nekup to za ty prachy...
Nekoupím !
















Vrhla jsem se na vlastní výrobu ( dnes už také velmi IN ) a to hlavně proto, že vím co budou naši kluci každý adventní den mlsat. Na netu je nekonečná ukázka opravdu pěkných kalendářů, inspirace, kde se meze nekladou. Náplň dle vlastního uvážení. Bonbónky, čokoládky, mini autíčka, hračky z Kinder vajíček, sponečky, prstýnky atd... Já je naplnila hlavně sladkostmi a perníčky...Od Mikuláše ( babiček  ) už budu nadílku  selektovat a ňaminky uložím na čas povánoční :-)))





Foceno starým  digitálrm, který v průběhu kleknul. Zbytek poze telefonem, takže kvalita fotek není nic moc...Možná jeto rukama :-)))
Kalendáře zabraly opravdu jen chvílku, 2 hodiny . přichystat, potisknout, nalepit, zavázat, naplnit, připevnit . Vojtovi se moc líbí. Nakukuje do sášků a hádá co tam asi je. Jsou dost průhledné, takže s tím nemá problém :-). Honzík je taky spokojený, ale ve svém pubertálním věku je mu to tak nějak jedno :-).  Černobílá varianta na ikeácké šipce - Vojty. Bíločervená do tvaru stromečku - Hozíkovo. Kluci zítra začínáme, tak ať chutná  :-))). A já si jdu zapálit první adventní svíčku a užít zbytek neděle.
Krásný předvánoční čas VŠEM







                                                                              

středa 19. listopadu 2014


psali jsme...

JEŽÍŠKOVI.
Sice už pár náznaků proběhlo, ale raději ať TO má černé na bílém :-))).
A protože je nám - Vojtovi - jasné, že toho bude mít letos opět hodně co na práci, tak aby na NÁS náhodou nezapomněl :-)))
Ježíšek to bude tentokrát hodně řešit pomocí internetu, proto doufám, že všechno sežene. Určitě to bude chtít mít do konce listopadu pod střechou a pak už si jen užívat...Držím mu PĚSTI .

Vojta žije doposud v pohádkových představách o vánocích a doufám, že to ještě rok, dva vydrží. Měla jsem strach, že při nástupu do školy ho nějaká "chytřejší" hlavička přesvědčí, že Ježíšek není a dárky dávají rodiče. Zatím je ale všechno jak má být. Jediné co malému leželo v hlavě bylo to, proč máme doma kupu vánočního balícího papíru. To jsme uhráli na výpomoc Ježíškovi, aby nemusel ještě k tomu všemu shánět balící papír...

S Honzíkem jsme to uhráli až do třetí třídy, ale pak - na jeho vlastní nátlak, že je ve třídě poslední , kdo věří na J - jsme mu už řekli pravdu, polevili. Je to škoda. Zdál se my tenkrát i on sám zklamaný. Teď ať věří nebo né, dopis píše stejně :-))). Zvolil akorát jinou formu , email a to přímo  Mě :-)







                                          ...Tak ať nám ( JIM ) to ještě nějakou chvíli vydrží....

                                                   

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails