pátek 23. října 2009

Snažení
Tak jsem včera rochu tvořila. Pro lumpíky vánoční věneček. Sice to ještě chvilku potrvá, než bude vyset, ale ať toho pak není moc. Chybí jim ještě vlásky. Ty dodělám, až přijdu na to, z čeho budou nejlepší. Nejsem švadlenka, moc toho nenašiju, tak omluvte mé nedostatky. Byvím se tím a časem so určitě zlepším. tady doufám :-)












No a zde je zatím jen pár srdíček, které budou na našem stromečku. Až se košík naplní, budu spokojená...
Balíček
Dnes jsem si po ránu, nedočkavě, na poště vyzvedla zásilku od Erisky. Srdíčka z balíčku jsem hned naaranžovala. Sice jejich čas přijde až o Vánocích, ale i tak si je přes víkend v kuchyňce nechám. Možná mě do svátků napadne ještě jiný typ dekoru a jiné místo, uvidím.









...

Abych je měla pořád na očích. A stejně toho není nikdy dost....






středa 14. října 2009


Písmenková...
Má pokusná tvoření.
Chtěla jsem každému z mých lumpíků ušít písmeno,
kterým začíná jejich jméno. První H
totálně zkrachovalo, druhé jakžtakž a do třetice jsem přešla na lehčí z písmenek. Moc mi radila Evička z Moje studna endorfinu. Má opravdu šikovné ručičky. Tímto moc dííík Evi.


úterý 13. října 2009

Konečně hotovo...
a jdu na písmenka..ha...
.



neděle 11. října 2009




Tak toto jsem náhodou našla dnes na jednom mém oblíbené blogu a v syrovém překladu posílám dál. Ta krásná slova vyjadřují TO mě tak známé.....autorkou je Anette z anetteshus.com.

čtvrtek 8. října 2009


Mé malé šitíčko

Dnes jsem vytáhla něco ze svých malých zásob látek a šila. Líbí se mi vlaječkové řetězy, které vídám na většině severských blogů. Tak jsem se také pokusila....Zatím pouze polotovar, ale i tak z něj mám radost.







Růže u nás


Růže královna květin
Růže kralují okrasným květinám snad odnepaměti – málokteré rostliny dosáhly takové obliby a rozmanitosti. Pěstovat můžete obrovské keře sadových růží i miniaturní zakrslé formy, záhonové růže rozmanitých výšek a barev, plazivé odrůdy, pnoucí růže které učiní z každého podloubí kouzelné místo a mnoho dalších skupin, druhů, kultivarů.
A nakonec také použít na dekorování. Většinu řezaných růží co dostávám, hned suším. Nahoře je mé včerejší tvoření. Sušených růžiček ( obzvláště pak poupátek ) není nikdy dost.


vypůjčené fotografie






sobota 3. října 2009


Odpoledne jsem ostříhala buxusy před domečkem. Toho odpadu mi bylo až líto, tak jsem si ještě pohrála. Těším se , až větvičky oschnou. Mají pak nádhernou patinu. Když věneček vydrží, opět nafotím. Už má místo na domovních dveřích.
Tato krásná mini kolekce z LA PETITE FRANCE mi dělá velkou radost. Jsou to drobnůstky, které potěší. Už mám zálusk na další...

Naše koupelna není ničím zajímavá, ale vzhledem k tomu, že tyto fotky nearchivuju, raději si ji vkládám sem. To abych v budoucnu viděla ty změny. Foťák je taky starý a fotografie nekvalitní. Naštěstí už máme nový...

Zbytek nasušené lavandule skončil v soli. Sama jsem překvapená, že ji i krásně provoněla.

čtvrtek 1. října 2009

Při pouštění draků ještě Honzík stihl nasbírat šípky. Některé odnesl do školy a ze zbytečků jsme si udělali malé srdíčko...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails