středa 19. listopadu 2014


psali jsme...

JEŽÍŠKOVI.
Sice už pár náznaků proběhlo, ale raději ať TO má černé na bílém :-))).
A protože je nám - Vojtovi - jasné, že toho bude mít letos opět hodně co na práci, tak aby na NÁS náhodou nezapomněl :-)))
Ježíšek to bude tentokrát hodně řešit pomocí internetu, proto doufám, že všechno sežene. Určitě to bude chtít mít do konce listopadu pod střechou a pak už si jen užívat...Držím mu PĚSTI .

Vojta žije doposud v pohádkových představách o vánocích a doufám, že to ještě rok, dva vydrží. Měla jsem strach, že při nástupu do školy ho nějaká "chytřejší" hlavička přesvědčí, že Ježíšek není a dárky dávají rodiče. Zatím je ale všechno jak má být. Jediné co malému leželo v hlavě bylo to, proč máme doma kupu vánočního balícího papíru. To jsme uhráli na výpomoc Ježíškovi, aby nemusel ještě k tomu všemu shánět balící papír...

S Honzíkem jsme to uhráli až do třetí třídy, ale pak - na jeho vlastní nátlak, že je ve třídě poslední , kdo věří na J - jsme mu už řekli pravdu, polevili. Je to škoda. Zdál se my tenkrát i on sám zklamaný. Teď ať věří nebo né, dopis píše stejně :-))). Zvolil akorát jinou formu , email a to přímo  Mě :-)







                                          ...Tak ať nám ( JIM ) to ještě nějakou chvíli vydrží....

                                                   

Žádné komentáře:

Okomentovat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails